tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Tattoo Lettering

February 27th, 2006 · 10 Reacties 

Met standaard gotische en oud engelse lettertypes kun je deze dagen niet meer aankomen. Naar mijn mening afgezaagd, door de mangel gehaald en uitgekakt. Zelden zie je daar een echt mooi stukje werk van wat indruk maakt door het design.
Ik ben dol op tattoo lettering maar mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar zwierige handschriften richting old school.

Een paar weken geleden kwam er een klant in de shop en die wilde ‘echt iets bijzonders’, dat vertelde hij mij. Hij haalde een kladje uit zijn jaszak met een paar namen van naar ik meen zijn kinderen. Ik begon al vast een klein beetje te schetsen en toen ik klaar was met mijn handgeschreven sierletters zei hij dat dat niet was wat hij zocht.
Ik gaf hem een aantal voorbeelden met fonts en ja hoor… ik had het uiteraard al kunnen ruiken: Old English… *blergh*

Daarnaast wil ik ook nog effe kwijt dat zulke lettertypes in mijn opinie niet passen bij tribals! Wie heeft dat in godsnaam ooit bedacht?

Maar nu even wat plaatjes van tattoo lettering op een niet al te standaard manier:

lettering
lettering
hahaha!!letteringhahaletteringletteringlettering

Categoriën: Tattoo · Tattoo gallery

10 reacties tot nu toe ↓

 • TattoozZz // Feb 27, 2006 om 23:41:30

  U zeikt mijn vele old englische tattoos af NIET LEUK :@

 • Gerrit // Feb 28, 2006 om 01:44:49

  Ben het met je eens Marisa……Het echte handwerk is super……..ben zelf veel bezig met de “LatinoStyle” te “verkopen”
  En Old English doe ik dus ook (bijna) niet meer !!!!

  Kan ik ook foto plaatsen bij deze reactie’s ??

 • David [Hardcopy] // Feb 28, 2006 om 08:39:08

  Meer letters op lijven! πŸ™‚

 • TattoozZz // Feb 28, 2006 om 12:07:09

  Ik ben zelf ook gecharmeerd van die stijl, maar ik heb ook veel OldEnglish tattoos

  Als je hier ben geregistreerd Gerrit, dan kan je de site binnen en fotos plaatsen in het XHTML gedeelte als ik het goed heb. (volgens marisa) Anders kan je haar even mailen of Roy, die plaats het dan wel voor je πŸ™‚

  Groeten

  Bill

 • Marisa // Feb 28, 2006 om 18:01:00

  Stuur maar op die foto’s Gerrit πŸ™‚ Ik ben benieuwd!

 • Roy // Feb 28, 2006 om 20:40:29

  “U zeikt mijn vele old englische tattoos af NIET LEUK :@” – tattoozZz

  bezint eer ge begint πŸ˜‰

 • TattoozZz // Feb 28, 2006 om 22:08:17

  Hey rooie, slusch maul ja !

  en ik ben nog steeds trots op me old englisch tattoos πŸ™‚

 • Riesjaar // Mar 1, 2006 om 08:42:34

  oeh wat trendy… Laat ik voorop stellen dat ik Latino letters sΓΊpervet vind, maar Old English en Gothic blijven wat mij betreft ook altijd goed. Het is maar net wat bij je past.

 • Lettering (2) | Tons of Tattoos // Feb 7, 2008 om 20:20:20

  […] aanleiding van het stukje over lettering 2 dagen geleden stuurde Gerrit van Tattoomania een kleine collectie van zijn best gezette […]

 • Rikus // Oct 2, 2008 om 20:46:24

  Latino style is heel vet.. Ik heb pas geleden een tattoo laten zetten bij een shop in zeeland.. die had een boek van een of andere bajes klant die alles tekende.. weet iemand daar wat meer van? er stond een iron cross met een clown erin, ik vond hem supervet maar kan hem nergens vinden.. wie kan me helpen?
  wat is een goede site waar veel latino style opstaat?
  Rikus