tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Eindhoven Rockcity Tattoo

September 4th, 2006 · 3 Reacties 

Voorafje‚?¶

Op het forum van Tons Of Tattoos is er een topic over lastige klanten; zij die niet stil zitten, domme vragen stellen, geen geduld op kunnen brengen etc.

Op Eindhoven Rockcity Tattoo heb ik wat dit betreft het absolute toppunt gezien (en Rinto heeft ‚??m in de stoel gehad). Stel je een klant voor die een tattoo op z‚??n rug wil, maar zodanig onder de indrugs is van ‚??de muziek‚?? dat ie om de haverklap overeind springt, zich steeds plotsklaps omdraait, zijn armen de lucht insteekt om luidkeels mee te brullen (vaak ook nog de verkeerde tekst overigens) enzovoorts.

Waar ieder ander dit sujet al LANG uit z‚??n stoel getrapt had, was Rinto vastberaden toch het stukje op z‚??n rug af te werken. Rinto, de geduldigste tattoo√ęerder van Nederland.

Toen ik later deze persoon aansprak op z‚??n gedrag (JEZUS GAST, WAT BEN JIJ EEN MONGOOL!) was zijn treffende antwoord: ‚??ik kan er niks aan doen man, ROCK‚??n‚??ROLL!!!!‚??. Later die dag heeft het beste kereltje onvrijwillig de Effenaar verlaten, waarschijnlijk wederom om iets waar hij ‚??niks aan kon doen‚??.

Eindhoven Rockcity Tattoo

Er was zat te doen in de Effenaar gisteren‚?¶ 25 bands, 2 DJ‚??s die erom streden wie de schuiven van het mengpaneel niet iets harder omhoog kon wringen, 3 tattoo√ęerders (er zouden in eerste instantie 4 tattoo√ęerders zitten, maar omdat Sacha dan Dragon Tattoo vorige week vader is geworden heeft hij verstek laten gaan, en een boek (m√©t CD).

Dat boek is een bijzonder document geworden; ik ben er nog niet aan toegekomen het volledig door te kijken/lezen, maar er is vast wel iemand te vinden binnen het Tons of Tattoo team die dit boek wil reviewen voor de site. In het kort; de naam beschrijft het verhaal‚?¶ De hele Eindhovense muziekscene is betrokken geweest bij het ontstaan, de verhalen zijn vakkundig geschreven door o.a. Leon Verdonschot (o.a. Hart tegen Hart, ook een aanrader), Mark Verver en Niels Guns, er zit een CD bij met 11 unieke Tattoosongs (door de betrokken bands) en het boek staat natuurlijk ook nog eens vol met prachtige foto‚??s.

Ik zelf was gevraagd door Olaf van Skinart Tattoo in Utrecht om in ‚??de stoel‚?? te komen zitten, dus heb niet veel van de bands gezien.

J√§germeister (sponsor van het evenement) had vooraf het plan om ieder persoon die hun logo zou laten tattoo√ęren te belonen met ‚??je gewicht in J√§germeister‚??. Toen Darko hen vertelde dat Dikke Dennis en Rooie Frans beiden zouden komen heeft J√§germeister (helaas) maar van dit plan afgezien, anders was ik, richardrockt, nu ook 95 liter J√§germeister wijzer geworden.

Het was vooral een hectische dag voor diegenen die ‚??alles‚?? mee wilde maken; op drie verschillende podia traden aansluitend bands op, er werd dus hevig getattoo√ęerd door Rinto, Olaf en Dave (van Bunker Tattoo) en er waren (voor de incrowd) bekenden, v√©√©√©l bekenden, waardoor de meeste mensen die ik gesproken heb allen tijd te kort kwamen.

Ik heb helaas nog niet alle foto’s maar deze zullen snel volgen!

Meer foto‚??s

Links:

www.eindhovenrockcitytattoo.com
www.rintotattoo.nl
www.skinart.nl
www.bunkertattoo.nl
www.dragontattoo.nl
www.oneness.nl

Hart tegen hart – Leon Verdonschot

Categoriën: Conventies · Evenementen · Tattoo · Tattoo boeken

3 reacties tot nu toe ↓