tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

‘Prison Break’ start 2de seizoen met tattoo-special

March 22nd, 2007 · 1 Reactie 

Op zondag 1 april 2007 gaat het tweede seizoen van Prison Break in BelgiĆ« in premiere. De eerste dubbelaflevering zal voorafgegaan worden door ‘Beyond The Ink’, een korte special over de tattoo van Michael Scofield.

prisonbreak tattoo

‘Prison Break’: special: ‘Beyond The Ink’
Speciale reportage over het ontstaan, de realisatie en het succes van de Prison Break-tattoo van Michael Scofield. (15 min.) Wentworth Miller, alias Michael Scofield, legt het belang uit van zijn tattoo in de seriePrison Break, 1 van de grootste valse tattoos ooit ontworpen, en licht achter de schermen toe hoe die op z’n lichaam wordt aangebracht. Brett Ratner, de regisseur, en Paul Scheuring, de schrijver, kwamen samen op het idee van de tattoo die dienst doet als rode draad een ontsnappingsplan in de reeks. Brett Ratner deed voor het ontwerp een beroep op tattoo artist Tom Berg, die eerder ook de tatoeage van Ralph Fiennes ontwierp voor de film Red Dragon. Hij laat indrukwekkende voorontwerpen zien van Scofields tattoo en legt uit hoe hij codes tussen de tekeningen verborg.

Bron: www.tv-visie.be

Categoriën: Beroemdheden · Film & TV · Nieuws · Tattoo · Tattoo boeken · Tattoofun · Weetjes

1 reactie tot nu toe ↓

  • Mathieu Van De Velde // Apr 2, 2007 om 20:34:23

    weet iemand waar ik de making off kan bekijken met de tatoo-special?
    ik heb seizoen 2 al gezien tot aflevering 21 maar nog niet de making off en wil deze echt wel zien,alle hulp is dus welkom.

    Groetjes en bedankt