tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Mobiele tattoostudio naar Ribs en Blues

March 8th, 2008 · Geen reacties 

RAALTE – Tatoeages horen bij Ribs&Blues.

Afgelopen jaren maakten vele bezoekers gebruik van de diensten van de aanwezige tattooshop om een mooie tatoeage te laten zetten, maar dit jaar dreigden strengere regels roet in het eten te gooien. Daarom heeft Ribs&Blues Nederlands enige mobiele tattoo- en piercingstudio ‘Real Tattoos Inside’ op eerste en tweede Pinksterdag naar festivalterrein de Domineeskamp in Raalte weten te krijgen.

“De regels voor tatoeëren in de open lucht zijn dit jaar sterk aangescherpt. Er moet aan zoveel hygiënische voorwaarden voldaan worden dat het feitelijk onmogelijk is geworden. De ruimte waarin het gebeurt moet namelijk, terecht, aan allerlei zeer strenge eisen en voorwaarden voldoen”, aldus de organisatie van Ribs&Blues.

De organisatie heeft echter een deskundige tatoeëerder gevonden met een mobiele tattooshop in Kreileroord (Wieringermeer).

Op het festivalterrein in Raalte zal een van de traditionele huisjes, bij het ontstaan van Ribs&Blues twaalf jaar geleden al gebouwd van afvalhout, met allerlei tattoospullen en voorbeelden van tatoeages worden aangekleed. De achterwand van het huisje wordt weggehaald, want daarachter komt de in een grote camper gebouwde mobiele tattooshop te staan.

Iedereen die een tattoo wil laten zetten kan in het huisje eerst rustig alle voorbeelden uit het enorme aanbod bekijken.

Bron: de stentor

Categoriën: Evenementen · NBT · Nieuws · Tattoo · Tattoo artiesten · Tips