tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Permanente make-up

March 25th, 2008 · Geen reacties 

Permanent makeup valt vandaag de dag onder vele benamingen waaronder micropigmentatie, cosmetische tatoeage, cosmetische tattoos, esthetische tatoeages, medische tattoo’s, make up tatoo, beauty tattoo, beauty tatoeages, permanente maquillage, permanent makeup, blijvende make up, semi permanent make-up, en onze noorderburen gebruiken ook wel eens permanente maakup .

Permanent make-up of cosmetische tattoo is een pigmentatie methode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee men een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of lipliner kan aanbrengen.

Beauty Touch Studio voor en na permanente makeup

Permanent make-up is in principe al een eeuwenoude manier om de gelaatsexpressie te accentueren.
Vroeger werd gebruik gemaakt van een bamboostokje waarmee pigmenten in de huid gebracht werden om ogen , lippen en wenkbrauwen te benadrukken. Vandaag de dag zijn er gelukkig al veel geavanceerdere apparatuur beschikbaar om de toepassingen van permanent makeup zoveel aangenamer te maken .

Wil je meer weten over permanente makeup? Lees dan meer info op de website van Beauty Touch Studio
. Hier worden uitgebreid vragen beantwoord over permanente makeup maar ook op de vraag of tijdelijke tattoos bestaan wordt een eerlijk antwoord gegeven.
Tevens staan op de site foto’s van voor en na permanente makeup behandelingen en wordt gegarandeerd dat de foto’s van de shop zelf zijn en niet uit de vele reclames die in de omloop zijn.

Categoriën: Nieuws · Tattoo · Tips · Weetjes