tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Needle Art Breda en Gorinchem

April 14th, 2008 · 4 Reacties 

De Needle Art Studio‚??s zijn opgedeeld in twee locaties; Tattoo Jan Needle Art Breda en Brian‚??s Needle Art Gorinchem. In totaal werken zij continu met vier ‚??vaste‚?Ě tattoo artiesten en twee piercers, hiernaast werken er regelmatig gastartiesten in beide studio‚??s.
Zij zijn van mening dat iedere tattoo maar 1 keer gezet mag worden. Om een uniek exemplaar van iedere tattoo te kunnen garanderen, tekenen zij alles precies afgestemd op jouw persoonlijke wensen. ‚??Freehand‚?Ě werken is hier een goed voorbeeld van, maar natuurlijk is het ook mogelijk een idee van jezelf uit te tekenen, en uiteindelijk te laten tatoe√ęren. Needle Art werkt alleen op afspraak, wat weer tot gevolg heeft dat klanten niet overhaast iets hoeven te beslissen. Alles wordt netjes uitgelegd en uitgetekend onder het genot van een lekker bakje koffie.

Brian (29) werkt nu sinds 5 jaar in zijn eigen studio in Gorinchem.
Daarvoor heeft hij nog een aantal jaren ervaringen opgedaan in de studio van zijn vader, ‚??Tattoo Jan‚?Ě gevestigd te Breda.

Brian:
Brian - Needle Art Gorinchem

Zijn werk:
biomechanisch stuk door Brian - Needle Art

religieus stuk van brian - needle art
rozenkrans door Brian - needle art
skull door Brian - Needle ArtClown by Brian - Needle Art

Brian‚??s Needle Art Gorinchem
Haarstraat 8-10
4201 JC Gorinchem

Morgen meer over deze shop!

Categoriën: Ingezonden Stukken · Nieuws · Tattoo · Tattoo artiesten · Tattoo gallery

4 reacties tot nu toe ↓

 • silvester // Jun 3, 2009 om 20:54:52

  wil een tattoo zetten van mijn ouders is een protret maar moet perfect zijn wat kost het bij jullie

 • carla loeve/jacobi // Aug 26, 2010 om 11:20:07

  Hallo Ik wil een tattoo laten zetten op mijn schouder, ik heb vier jaar geleden mijn man verloren aan de vreselijke ziekte en wil een soort gedenkteken als eerbetoon aan hem. Wat kost dit als ik het eerst laat ontwerpen? Mjin man heette nico, hield heel veel van feyenoord en zijn kids. Maar om nu een feyenoord iets te doen, nee dank je. verder geen bijzonderheden…. groetjes carla loeve

 • Danny // Aug 11, 2011 om 23:17:15

  Hallo,

  Ik wilde graag 2 namen laten tatoe√ęren, maar vind het eerlijk gezegt nogal eng.. hoeveel zou het ongeveer kosten en wat is de minst pijnlijke plek?

  Gr. Danny

 • wilma krul // Feb 20, 2014 om 13:22:11

  Hallo. Ik wil heel graag een tatoeage van een klavertje vier met daar in de 1e letters van de namen van mijn vriend, zijn 2 kinderen en van mezelf. Dit als symbool van ons “weekendgezinnetje”. Wat zou dat ongeveer gaan kosten?

  mvg Wilma