tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Amsterdam Convention 2008 is weer voorbij

June 2nd, 2008 · 2 Reacties 

De grootste tattoo conventie die Nederland te bieden heeft is weer voorbij… Het was weer een spektakel en groot succes!

perfect couple ;)

De locatie was ‘anders’ dan de RAI. Het was dit keer in de Borchlandhal vlakbij de Rai en het was totaal niet verkeerd! De artiestenboots waren stukken ruimer dan voorgaande jaren en dit was voor zowel tattoo-artiest als bezoeker prettig. Het was er trouwens wel bloedje heet!
De boots waren, ondanks dat ik enkele namen van mijn lijst dacht te missen, erg goed gevuld. Er werd ook veel te veel mooi werk ter plekke geprikt. Ik heb zowel tattoeerders als klanten in de meest waanzinnige posities gezien en er zullen er heel wat zijn met spierpijn vandaag (zo ook ikzelf)! Ach, als het maar werkt, toch?

De aankomende dagen hoop ik enkele interviews en veel foto’s te plaatsen.
Mocht je mee willen praten of foto’s willen laten zien of heb je gewoon interesse? Kijk dan ook eens op ons Tattoo Forum. We hebben daar een specifiek deel ingeruimd voor de Amsterdamse Tattoo Conventie!

Categoriën: Beroemdheden · Conventies · Evenementen · Film & TV · Ingezonden Stukken · Kunst · Muziek · Nieuws · Tattoo · Tattoo artiesten · Tattoo boeken · Tattoo designs · Tattoo forum · Tattoo gallery

2 reacties tot nu toe ↓