tonsoftattoos.com - tattoo gallery and tattoo news site.

Onko Chishin

September 21st, 2010 · 2 Reacties 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dJWQkcISIYA&feature=player_embedded[/youtube]In een land waar tatoeages worden geassocieerd met de Yakuza (de Japanse maffia), krijgen we een kijkje achter de schermen van de Japanse kunst van het tatoeëren. In de documentaire onderzoekt Rob Admiraal, een bekende Nederlandse tatoeëerder het taboe tond tatoeages, de invloed van het Westen op de traditionele manier van tatoeëren en hoe dit allemaal samen komt in de verbazingwekkende verscheidenheid van stijlen tussen de Japanse tatoeage artiesten. Dit is de eerste aflevering in een serie van 5.

Aangezien de andere afleveringen nog niet online te vinden zijn heb ik contact gezocht met de makers van de documentaire. Vanaf oktober dit jaar is waarschijnlijk de hele documentaire op internet te vinden. Wanneer het zover is zal ik het hier zeker posten.

Categoriën: Tattoo

2 reacties tot nu toe ↓

  • Anne Harmsen // Sep 22, 2010 om 17:02:35

    Hallo! Ik doe mijn profielwerkstuk over tatoeages, nou zou ik heel graag deze documentaire willen zien om meer te weten te komen over dit speciefieke onderwerp. Zou het mogelijk zijn mij het te mailen zodra het uitkomt? Anders hou ik deze site gewoon goed in de gaten, maar het zou handig zijn als ik het standaard op mijn computer had staan 🙂 Alvast bedankt!
    Groetjes Anne

  • Skadi // Sep 28, 2010 om 00:32:14

    Wow die tattoo, echt onwijs mooi! Ik wacht geduldig op de rest van de docu!